Vebe

Hinzugefügt am 04.04.2011 17:50 | Die Webseite öffnen | Webbyrå Studio V19 AB | Mehr Fallstudien ansehen

Was die Seite besonders macht

Redan efter kort tid förbättrades kundens position på Google avsevärt. Man stoppade betald reklam (s.k. sponsrade länkar på höger sidan på Google) som man var tvungen att ha innan.
Trafiken till hemsidan ökade starkt och man fick in nya kundförfrågningar på den vägen.
Ledningen sade "att det var helt rätt att satsa på ett samarbete med Studio V19 och att förbättra hemsidan. Den gör jobbet som vi annars skulle behöva en eller två säljare för."
Förutom framgången med sökmotoroptimeringen fick kunderna en hemsida, som följer webbstandard, så att hemsidan blev en framtidssäker investering. 
Dessutom fick hemsidan en mycket bättre tillgänglighet för personer med funktionshinder.

Företaget hade just fått en ny hemsida, då VD:n deltog i min kurs "Framgång på webben". Några veckor senare kontaktade han mig för man upptäckte att man presterade sämre jämfört med mycket mindre företag om man googlade efter deras produkter.
Vi bestämde ett möte och jag gjorde olika förslag för ledningsgruppen om hur hemsidans sökmotoroptimering skulle kunna förbättras.
Strax efter vårt möte fick jag uppdraget. En hörnsten i arbetet var att bygga hemsidan med sidor som var bra läsbara för sökmotorer som Google. Jag valde publiceringsverktyget Contao, som just kännetecknas genom att det underlättar att skapa en hemsida som följer webbstandard och som är överlägsen bra läsbarhet för Google & Co.

Verwendete Erweiterungen

backend_themeicons
changelanguage
Favicon
googleanalytics
googlesitemap
inputcount
keywordDensity
Redirect4ward

Für den Inhalt dieser Fallstudie verantwortlich ist Webbyrå Studio V19 AB.