Herrestad Säteri

Hinzugefügt am 02.09.2011 08:54 | Die Webseite öffnen | Webbyrå Studio V19 AB | Mehr Fallstudien ansehen

Was die Seite besonders macht

Numera är man aktiv med att uppdatera hemsidan, skriva "aktuellt"-inlägg, är med på Twitter och Facebook och använder de kanalerna för att hålla kontakt med kunderna. Att välja publiceringsverktyget Contao var en viktig punkt för att få kunden att använda webben på ett så aktivt sätt.

Herrestad Säteri i Värnamo drivs av Ann-Sofie Thern och hennes anställda och startades 1998 med ett vandrarhem. Numera är säteriet känt för att vara ett fantastiskt ställe för konferens, boende, Kick-off och andra aktiviteter. Utöver vandrarhemmet står numera ett stort annex, som renoverats omsorgsfullt, till förfogande. I annexet genomförs bl. a. konferenser i en historisk miljö. Herrestads Säteris jordkällare är känd långt utanför Värnamos gränser för att erbjuda god mat i en helt unik miljö.

Efter man har kommit en bra bit på att utveckla verksamheten kände man att hemsidan inte längre motsvarade företagets kvalitet och man letade efter en samarbetspartner för att ta steget till en modern hemsida, som man skulle kunna sköta själv i framtiden.

Verwendete Erweiterungen

BackupDB
changelanguage
csseditor
backend_themeicons
dlh_googlemaps
Favicon
googleanalytics
googlesitemap
inputcount
mod_backlink
newstwitter
TwitterReader
fblikeit

Für den Inhalt dieser Fallstudie verantwortlich ist Webbyrå Studio V19 AB.