Havsjö konferens och fiske

Added on 02.09.2011 09:00 | Visit the website | Webbyrå Studio V19 AB | View more case studies

What is special about it

Trots att man bestämde att inte vilja uppdatera hemsidan själv, valde vi publiceringsverktyget Contao för att bygga sajten med. På så sätt kunde vi säkerställa att ändringar på hemsidan, som regelbundet behövs för gårdsprodukterna och tidtabell för när man befinner sig på julmarknader, kan genomföras snabbt och prisvärt.

Havsjö konferens och fiske är en idyll utanför Bodafors och ligger bra till mitt mellan Malmö, Göteborg och Stockholm. Utöver den utmärkta matlagningen, som Helena och Jiri erbjuder, är en viktig faktor för att välja Havsjö konferens, att man har hela anläggningen för sig själv. Det betyder konferensen, ledningsgruppmötet eller den stora festen äger rum helt ostört och utan att man måste ta hänsyn till risken för att störa någon annan. Dessutom kan man krydda uppehållet med att fiska, ha en kräftskiva eller andra aktiviteter.

För att marknadsföra Havsjö konferens och fiske bättre på nätet bestämde man sig för att beställa en ny hemsida, som skapades i ett mycket produktivt samarbete.

Extensions used

avatar
backend_themeicons
dlh_googlemaps
googleanalytics
Favicon
googlesitemap
guestbook
inputcount
mod_backlink

Responsible for the content of this case study is Webbyrå Studio V19 AB.