Daylight husbil

Added on 12.03.2015 14:57 | Visit the website | Webbyrå Studio V19 AB | View more case studies

What is special about it

Genom Contaos flexibilitet kunde den nya hemsidan skapas inom kort tid. Jag jobbade med strukturen och kunden lade in innehållet. Sedan vi gick online med den nya hemsidan har vi fortsatt att jobba från båda håll. Kunden tar hand om en del uppdateringar, jag om en annan del, så som nya sidor, nya landningssidor och liknande.

Sveriges största uthyrare av husbilar med säte i Huskvarna och filialer i Jönköping och Göteborg ville satsa på en bättre marknadsföring genom hemsidan. Man kände att det kunde göras mycket för att nå mer kunder med rätt satsning på läsbarhet för sökmotorer, innehåll (sökmotoroptimering) och förbättring av hanteringen (användarvänlighet).

På Daylighthusbilcenter använde man redan Contao som publiceringsverktyg och uppskattade att man på ett enkelt sätt kunde göra uppdateringen själv. Contao gör det lätt att hantera olika språk på en hemsida.
Självklart fick hemsidan i motsats till den tidigare versionen en mobilanpassad design.

Vi gick online med den nya hemsidan precis innan bokningssäsongen började. Från företagsledningen berättade man efter första säsongen att omsättningen ökade med 55% sedan man presenterade sig med den nya hemsidan på marknaden.

Extensions used

BackupDB, change language, dk_mmenu, dlh_googlemaps, easy_bg_stretcher, googleanalytics, randomarticle

Responsible for the content of this case study is Webbyrå Studio V19 AB.